رمز گوشي تان را فراموش كرديد؟ نگران نباشيد، اينم درست ميشه!

البان ، مجموعه تعميرات موبايل در هر مكان در هر زمان

رمز گوشي تان را فراموش كرديد؟ نگران نباشيد، اينم درست ميشه!

اين روزها رمزهاي زيادي را بايد به خاطر بسپاريم، از رمز انواع كارت ها گرفته تا رمز گوشي و رمز رايانه شخصي. گاهي اين رمزها آنقدر زياد و پيچيده مي شوند كه فراموششان مي كنيم. اما خوشبختانه هميشه راهي براي بازيابي بسياري از اين رمزها وجود دارد. روي صحبت ما با كاربران اندرويدي است كه رمز ابتدايي گوشي خود را فراموش كرده اند و نمي خواهند اطلاعاتشان با ريست فكتوري از بين برود. در ادامه چند راه براي بازيابي رمز گوشي تان را خواهيم گفت:


مرتبط: نحوه نصب اپ در اندرويد


همانطور كه هميشه گفته ايم، در ابتداي كار، حتما حتما خودتان جيميل بسازيد و از آن براي راه اندازي گوشي اندرويدي خود استفاده كنيد. حال جيميل گوشي از آن خود شماست، به راحتي مي توانيد روي گوشي قفل شده خود مسلط بوده و مديريتش كنيد.

اگر رمز گوشي تان را فراموش كرده باشيد، با توجه به تنظيمات گوشي، پس از چند بار اشتباه وارد كردن رمز، يك لينك ظاهر مي شود براي بازيابي رمز تحت يكي از عناوين Forgot Password يا Forgot Pattern. بمعناي فراموشي رمز يا فراموشي طرح رمز. اگر اين لينك را بزنيد، وارد صفحه اي مي شويد كه بايستي اكانت جيميل خود، همان كه روي گوشي ست كرده ايد، را وارد كنيد. با اين كار احتمالا اجازه دسترسي به گوشي به شما داده خواهد شد.

Image result for android forgot password screen

اما اگر نشد نگران نباشيد. وارد مرحله بعدي مي شويد و آن همان تاييد هويت دو مرحله اي است. در اينجا بعد از وارد كردن اطلاعات اكانت، با يكي از راه هاي تماس صوتي و يا پيامك بايستي كد ارسالي از طرف گوگل را وارد كنيد.

راه ديگري هم هست. وارد اكانت گوگل خود شويد. روي هر سيستمي كه در اختيار داريد. داخل اكانت جيميل خود، تمام دستگاه هايي كه جيميل شما روي آن ها ست شده است قابل ديدن هستند و مي توانيد از طريق جيميل آن ها را كنترل كنيد.


مرتبط: معرفي يك پشتيبان گير حرفه اي


البته اگر برايتان اطلاعاتتان مهم نيست، و يا اينكه قبلا از آنها نسخه پشتيبان تهيه كرده ايد، مي توانيد گوشي خود را فكتوري ريست كنيد. گوشي خود را در حالت ريكاوري بالا بياوريد و از اين قسمت گوشي را فكتوري ريست كنيد.

Image result for android password pattern recovery

كلا خوب است كه يه نرم افزار پشتيبان گير خوب داشته باشيد، و هر از چند گاهي از گوشي خود نسخه پشتيبان تهيه كنيد تا در اين مواقع خيلي نگراني نداشته باشيد.

 

منبع: تعمير موبايل ، ديجي دكي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.