اين روزها بسياري از كارهاي واجب و غير واجب ما با اپ هاي داخل گوشي مان انجام مي گيرند. از اين اپ ها به جهت سرگرمي، كار، بازي، خدمات و … استفاده مي شود. تعداد اپ هاي موجود براي هر موبايل هم كم نيست و تعداد و تنوع آنها بسيار در نصب اپليكيشن در اندرويد وجود دارد كه در ادامه به آن مي پردازيم.
اولين و مهم ترين مسئله اي كه بايد مد نظر داشت اين است كه اين اپ را از كجا نصب مي كنيد. همانطور كه مي دانيد اندرويد يك پلتفرم منبع باز هست و همگان به راحتي مي توانند در آن فعاليت داشته و برنامه نويسي كنند. به همين جهت هم اندرويد امكان نصب برنامه ها را از هر طريقي ممكن ساخته است. ممكن است فايل نصبي به شما ارسال شود و يا شما از جايي آن را دانلود نماييد. مطمئن ترين جا براي نصب اپليكيشن در اندرويد خود گوگل پلي يا پلي استور هست. اينها به اصطلاح بازار اصلي اپ هاي اندرويدي هستند و اطمينان بيشتري به آنها مي توان داشت. اما به هرحال به دليل مسائلي از جمله تحريم هاي گوگل عليه ايران هميشه نمي توان تمام نرم افزار ها را از آنها يافت و مجبور هستيم از جاهاي ديگري دانلود كنيم. كه در اين صورت در مرتبه اولي كه بخواهيد از جاي ديگري دانلود داشته باشيد، يك سوال باز مي شود و شما بايد اجازه دانلود از تمام منابع را بدهيد.
هنگام نصب اپليكيشن در اندرويد و انتخاب اپ مورد نظرتان به چند نكته توجه خاص داشته باشيد. اگر از مبادي اصلي دانلود نمي كنيد سعي كنيد از جاهاي معتبر اين كار را بكنيد و حتي الامكان از دانلود و نصب برنامه ها از جاهاي نا مطمئن پرهيز كنيد. هنگامي انتخاب و دانلود اپ دقت داشته باشيد كه اين اپ چند بار دانلود شده است، چه رتبه و امتيازي از طرف كاربران ديگر گرفته، حتما بخوانيد كه نظرات كاربران ديگر درباره اين اپ چيست. اين ها پارامترهايي هستند كه در واقع در دسته انتقال تجربه مي گنجند. حتما در نصب اپ از تجربه بقيه استفاده كنيد. شايد اصلا اين اپ آن چيزي نباشد كه شما دنبالش هستيد.
بعد از انتخاب اپ مناسب براي نصب اپليكيشن در اندرويد دقت كنيد كه اين اپ به چه بخش هايي از گوشي دسترسي لازم دارد. اين بخش كه معمولا بسياري از كاربران ما بدون دقت رد مي كنند يكي از علل اصلي هك شدن و سرقت اطلاعات است. ببينيد كه اين اپ با توجه به كاري كه قرار است برايتان انجام دهد، نياز به كدام دسترسي ها دارد. اگر اپ عكاسي هست چه نيازي به شماره ها و ايميل هاي شما دارد؟ مهم ترين پارامترهاي مورد نياز براي دسترسي مخاطبان، ايميل ها، عكس ها و فيلم ها، لوكيشن (موقعيت مكاني) و … هستند. خيلي روي اين مهم دقت داشته باشيد، چراكه ممكن است يك اپ در ظاهر بي آزار باشد اما دسترسي هايي كه مي گيرد آن را به يك جاسوس و هكر به تمام معنا تبديل كند.
تا اينجا توانستيد يك اپ را در گوشي اندرويد خود نصب كنيد. چند نكته جانبي ديگر هم وجود دارد. اگر اندرويد ۶ هست گوشي شما ممكن است با نصب اپليكيشن در اندرويد خود دچار مشكلي تحت عنوان مشكل همپوشاني يا overlay screen بشويد. هيچ نگران نباشيد، ديجي دكي راه حل خوبي دارد. هم مي توانيد از ساير مطالب بلاگ در اين زمينه استفاده كنيد و هم مي توانيد از طريق روبات كانال ديجي دكي مشكل خود را حل نماييد. مشاوره تلفني رايگان هم كه همواره در اختيار شما خواهد بود و كافي است يك درخواست ثبت نماييد.
سعي داشته باشيد در ابتدا يك ويروس كش خوب نصب كنيد. يكي از معضلات گوشي هاي اندرويد به دليل منبع باز بودنشان ويروسي شدن هست. شما مي توانيد در روبات كانال ديجي دكي يك ويروس كش خوب پيدا و نصب نماييد.
مرتبط: خالي كردن حافظه گوشي اندرويدي
يك نكته نهايي در مورد نصب اپليكيشن در اندرويد اين است كه دقت كنيد كه گوشي شما كدام ورژن اندرويد هست و اپ مورد نظرتان حداقل به كدام ورژن نياز دارد، اگر مغايرت ديديد و گوشيتان ضعيفتر بود، اپ را دانلود نكنيد. ضمنا اگر اپ هاي زيادي نصب و پاك مي كنيد، حتما بعد از مدتي با مشكل پر شدن حافظه مواجه خواهيد شد كه براي آن هم در روبات كانال ديجي دكي توضيحات كامل وجود دارد!
- دوشنبه ۲۳ مهر ۹۷ | ۱۸:۰۰
- ۲۲ بازديد
- ۰ نظر