اخيرا در فضاي مجازي اخباراتي مبني بر خودكشي افراد در اثر بازي نهنگ آبي يا نهنگ سفيد منتشر شده است. اما آيا واقعا كسي خود را به خاطر يك بازي مي كشد؟ متاسفانه بله، خودكشي درواقع مرحله آخر اين بازي بوده بعد از ۵۰ روز بازي و انجام كارهاي در حد خودكشي!
خواندني: اهميت اپل آيدي و شخصي بودنش
در سال ۲۰۱۳ براي اولين بار بازي يا چالش نهنگ آبي توسط گروه وي كي (V Kontakte) (گروه مرگ) در روسيه در فضاي مجازي تبليغ و معرفي شد. اولين قرباني اين بازي هم در سال ۲۰۱۵ بود.
اما اين بازي نهنگ آبي چيست؟ در اين بازي از كاربر خواسته مي شود كه در ۵۰ روز تمام كارهاي خواسته شده از او را انجام دهد و عكس كارش را براي بازي بفرستد. در ابتداي بازي به كاربر گفته مي شود كه آيا واقعا حاضر است بازي را شروع كند و به او گفته مي شود كه اگر شروع كند ديگر نمي تواند بازي را كنار بگذارد!
وقتي بازي شروع مي شود اولين كاري كه بازي نهنگ آبي از كاربر مي خواهد اين است كه لوكيشن خود را روشن و دسترسي آن را به بازي بدهد. به اين ترتيب مديران بازي از مكان لحظه اي فرد آگاهي دارند و به اين واسطه اطلاعاتي به دست مي آورند و به وسيله آنها او را همه جوره تهديد مي كنند تا بازي را ادامه دهد.
اين بازي يا حماقت محض از كاربر كارهايي را مي خواهد. بيدارشدن سر ساعت ۴:۲۰ يكي از بهترين و راحت ترين كارهاست اما كارهاي ديگري از قبيل دوختن لبها، حكاكي بر روي بدن، نوشتن با چاقو روي ساعد، كشيدن عكس يك نهنگ روي بدن، رفتن به بلندي ها و پلها و گرفتن سلفي و … از جمله كارهايي است كه هر كدام را بايد در يك روز انجام دهد.
تمام اين كارهاي خطرناك را كه كاربر انجام دهد به روز ۵۰ام مي رسد. در اين روز است كه از كاربر خواسته مي شود تا به يك بلندي برود و خود را از آنجا به پايين پرتاب كند!!! اين نكته را هم در ذهن داشته باشيد كه كاربر دائما درحال تهديد شدن است و فكر مي كند كه نمي تواند بازي را ترك كند.
شايد فكر كنيد كه عجب بازي مسخره اي! چه كسي حاضر است دست به خودكشي بزند. اما بخوانيد از آمار بسيار ناراحت كننده اين بازي! از نوامبل ۲۰۱۵ تا آوريل ۲۰۱۶، ۱۳۰ مورد خودكشي در سن هاي بين ۱۰ تا ۱۶ سال در روسيه گزارش شده است. يكي از اين قربانيان دختري به نام يوليا كونستانينوا است كه با ۱۵ سال سن خود را از بالاي ساختماني ۱۴ طبقه اي به پايين انداخت.
نيروهاي امنيتي روسيه تا بحال افرادي را كه مظنون به كار و همكاري در گروه نهنگ آبي بوده اند را دستگير كرده اما متاسفانه اين بازي و چالش همچنان ادامه دارد.
نام نهنگ آبي از آن جهت انتخاب شده است چراكه نهنگ هاي آبي گونه اي از جانواران هستند كه در طبيعت به طور ناگهاني و دسته جمعي و بدون دليل خودكشي مي كنند.
گروه ديجي دكي از كليه عزيزان درخواست دارد تا مراقب فرزندان و نوجوانان خود باشند تا خداي ناكرده گرفتار اين بازي پليد نشوند.
نياز به اطلاعات و كمك بيشتري داريد؟ ديجي دُكي هميشه پاسخگوي شماست. از اينجا درخواست خود را رايگان ثبت كنيد تا ما با شما تماس بگيريم.
منبع: تعميرات موبايل در محل ديجي دكي
- جمعه ۲۲ تیر ۹۷ | ۱۲:۳۷
- ۱۶ بازديد
- ۰ نظر